Compania noastra produce obloane din PVC ( armate ) pentru termopane rehau.

Obloanele confera fatadelor un aspect atractiv, iar datorita diversitatii formelor si culorilor, obloanele se integreaza optic oricarei arhitecturi, conferind accente deosebite.

Obloanele termopane rehau protejeaza impotriva vantului si a radiatiilor solare.

tamplarie pvc,termopane rehau,geam termopan,geamuri termopan,termopane ieftine,termopane bucuresti

  Sunt de acord cu preluarea datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii vezi politica de confidentialitate!*

  Obloane Aluminiu

  Obloanele exterioare din aluminiu sunt cele mai cautate datorita durabilitatii si protectiei oferite.
  Obloanele exterioare din aluminiu sunt robuste si rezistente la intemperii, oferind protectie maxima pe orice tip de vreme.

  Obloanele din aluminiu sunt o metoda traditionala de umbrire, ce ofera un interior confortabil si prietenos si se îmbina armonios cu structura fatadelor.

  Acestea se remarca prin fiabilitate crescuta, securitate, izolare fonica, protectie termica, impotriva umezelii, a prafului si razelor ultra-violete.

  Datorita varietatii formelor si culorilor, acestea se adapteaza armonios la orice tip de arhitectura.

  Obloanele din aluminiu pot fi realizate cu – lamele fixe, sau – lamele mobile , se preteaza mai ales la case de vacanta, vile sau pensiuni unde pot fi apreciate la valoarea lor adevarata.

  Obloanele sunt elemente arhitecturale cu o mare valoare estetica, ce confera dinamism si prestigiu fatadei locuintei. Obloanele pe care le producem au maxima rezistenta si stabilitate, gratie profilelor din aluminiu, a feroneriei si accesoriilor de foarte buna calitate.

  Concepute in principal ca elemente de umbrire, au astazi un rol estetic esential pentru cei care doresc sa construiasca sau sa renoveze o casa.

  Pe langa designul deosebit pe care il da fatadei, obloanele au si un important rol functional. Acesta sunt : controlul luminii in incapere, rezistenta la impact, izolatie fonica si termica suplimentara, protectie impotriva intemperiilor, etc.

  tamplarie pvc,termopane rehau,geam termopan,geamuri termopan,termopane ieftine,termopane bucuresti