Sunt de acord cu preluarea datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii vezi politica de confidentialitate!*

  Izolare eficienta

  Sigilarea termopane rehau este calibrata pentru a obtine o etanseitate excelenta. geamul termopan rehau opreste in mod eficient praful din exterior, ceea ce reduce drastic timpul de curatare pentru casa ta.

  .

  Microventilatie

  Ferestrele rehau cu deschidere oscilo-batanta beneficiaza de un sistem de micro-ventilatie. Pozitionarea manerului in pozitia corespunzatoare asigura o ventilatie permanenta a incaperii in conditii de maxima siguranta.

  Protectie solara

  Geam termopan rehau poate fi echipat cu sticla cu proprietati de control solar care reduc aparitia efectului de sera si necesitatea utilizarii sistemelor de aer conditionat si implicit a costurilor cu energia solara.

  Protectie termica

  Termopane rehau ofera un grad ridicat de protectie termica. Utilizarea de termopane rehau poate reduce consumul de energie al unui imobil cu pana la 40%.

  Siguranta

  Termopanele au intre 5 si 8 puncte de inchidere, fapt care asigura etanseitatea si rezistenta la efractie.
  Ingrijorat de hoti ? Termopane Rehau creste siguranta dumneavoastra cu o feronerie anti-efractie atat pentru ferestre cat si pentru usi. Profilele de la termopane Rehau sunt intarite cu armatura de otel, realizand ferestre termopan rezistente atacului oricarui talhar.

  Economisirea energiei

  Datorita designului inteligent al profilelor Termopane Rehau confera o izolatie termica foarte bune indiferent de vremea de afara. Termopane Rehau va ajuta vara sa economisiti energie electrica de la sistemele de aer conditionat si iarna va ajuta sa economisiti costurile de incalzire.

  Calitate de incredere

  Calitatea geam termopan REHAU se evidentiaza folosind compusul de calitate RAU-PVC. Aceasta reteta este punctul culminant de peste 50 de ani de cercetare si studii. Compusul de inalta calitate utilizat pentru a crea renumitul luciu REHAU si finisajul asigura ca ferestrele raman albe si isi pastreaza aspectul curat pe termen indelungat. Desigur, profilele ferestrelor sunt rezistente la UV si sunt capabile sa reziste la conditiile climatice severe. Geamurile termopan REHAU sunt durabile si isi pastreaza aspectul timp de multi ani, indiferent de vreme.

  Protectie fonica

  Termopane rehau pot fi echipate cu sticle speciale care ofera un grad ridicat de protectie fonica. Aceste ferestre se pot utiliza la imobile aflate in vecinatatea unor surse de zgomot.
  Termopane REHAU sunt perfect concepute pentru a reduce transmiterea sunetului. Cele doua garnituri de compresie asigura etanseitatea ferestrele si usilor, combinat cu geam termopan adecvat si instalat intr-un mod profesionist. Cu termopane rehau se poate realiza o reducere a sunetului de pana la 40dB.

  Garantie extinsa

  Termopanele beneficiaza de garantie extinsa la 5 ani.

  Intretinere usoara

  La aceste geamuri termopane nu este nevoie de nici o grunduire, colorare sau vopsire.