Accesorii termopane rehau

Va putem oferi o gama variata de accesorii pentru ferestrele dumneavoastra.

Glafuri de interior si exterior

Glafurile pentru interior sunt glafuri din PVC albe sau decor Renolit.

Glafurile de interior cu decor Renolit sunt acoperite cu folie de Renolit si prezinta rezistenta la impact si zgarieturi. Procedeul de adaugare a foliei se numeste caserare.

Glafurile din PVC de interior sunt deosebit de durabile, fiind realizate din PVC, placa avand o structura celulara ce ii confera o mare rezistenta.
Calitatea deosebita a suprafetei glafului face ca acesta sa isi pastreze aspectul initial o perioada foarte lunga, in conditii de utilizare intensive.

Glafurile de exterior sunt din aluminiu si pot fi albe sau maro.

glafuri geam termopan termopane rehauglafuri geamuri termopane termopane rehau

 

 

Plase tantari

Plasele de insecte din aluminiupentru termopane rehau produse de firma noastra asigura o protectie deosebita impotriva insectelor.

Plasele permit schimbul permanent de aer intre interior si mediul inconjurator si au scopul de a opri patrunderea insectelor in locuinta.
Sunt un accesoriu important pentru fiecare fereastra termopane rehau si mai mult, plasele de insecte reprezinta o necesitate pentru a avea nopti linistite.

Plasele de tantari termopane rehau pot fi pe balamale  ( deschidere normala ) sau tip rulou ( deschidere de sus in jos ).

plase insecte geamuri termopane termopane rehau

plase insecte geamuri termopaneplase insecte geamuri termopane termopane rehau

Rulouri aplicate si suprapuse

Rulourile exterioare termopane rehau sunt din ce in ce mai folosite atat datorita importantei lor in izolarea termica si fonica, cat si datorita designului elegant.

De asemenea, acestea pot fi aplicate sau suprapuse pe termopane rehau. Rulourile aplicate se monteaza ulterior montarii tamplariei si au caseta in exterior, iar cele suprapuse se monteaza odata cu tamplaria si au caseta incastrata in aceasta.

Rulourile exterioare din aluminiu asigura o protectie a tamplariei termopane rehau de intemperii. Rulouri aplicate sau suprapuse asigura intimitate si ofera protectie antiefractie celor care locuiesc la casa sau la parter. Rulourile au o eficienta sporita si un aspect estetic superior fata de vechile grilaje metalice .

Beneficiati de o serie de beneficii cum ar fi izolarea termica termică de 0,246 m2K/W, izolarea fonica pana la 10 decibeli datorita materialelor din care este confectionat.

rulou aplicat tamplarie pvcrulou suprapus termopane rehau

 

Obloane

Compania noastra produce obloane din PVC ( armate ) pentru termopane rehau.

Obloanele confera fatadelor un aspect atractiv, iar datorita diversitatii formelor si culorilor, obloanele se integreaza optic oricarei arhitecturi, conferind accente deosebite.

Obloanele termopane rehau protejeaza impotriva vantului si a radiatiilor solare.

obloane termopane rehau

 

 

 

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather