Tamplarie Aluminiu

Compania noastra poate confectiona si monta orice tip de tamplarie aluminiu cu geam termopan.
Gama variata de deschideri pentru ferestre sunt multiple si se poate configura in functie de necesitatea clientului: tamplarie aluminiu fixa (aceasta configuratie este mai ieftina), tamplarie aluminiu deschidere simpla (cu cat adaugam mai multe deschideri unei ferestre costul creste), tamplarie aluminiu cu deschidere oscilobatanta (pentru a crea ventilatia camerei).
Sistemele de feronerie pentru tamplarie aluminiu sunt echipate cu tehnologie antiefranctie.

Achizitionand tamplarie de aluminiu beneficiati de o intretinere mai usoara, culoarea ramanand neschimbata in timp deoarece vopsirea se realizeaza in camp electrostatic. Paleta coloristica este nelimitata, oferind posibilitati arhitecturale deosebite.
Sistemele de tamplarie de aluminiu au rezistenta specifica metalelor, nefiind necesara armarea suplimentara.
Sistemele de tamplarie aluminiu ofera un grad ridicat de protectie termica ce pot reduce consumul de energie termica.

Sistemele de tamplarie aluminiu care sunt echipate cu sticle de geamuri termopan speciale ofera un grad ridicat de protectie fonica. Aceste sisteme de tamplarie aluminiu se pot utiliza la imobile situate in vecinatatea unor surse de zgomot.
Sistemele de tamplarie aluminiu care sunt echipate cu geamuri termopan cu proprietati de control solor reduc aparitia efectului de sera si necesitatea utilizarii sistemelor de aer conditionat, implicit reducerea costurilor de energie.
Sistemele de tamplarie aluminiu cu deschidere oscilo-batanta sunt echipate cu un sistem de micro ventilatie. Pozitionand manerul in pozitia corespunzatoare se asigura o ventilatie permanenta a incaperii in conditii de maxima siguranta.
Sistemele de tamplarie aluminiu au intre cinci si opt puncte de inchidere ceea ce asigura etanseitatea si rezistenta la efractie.

Sistemele de tamplarie aluminiu beneficiaza de garantie extinsa la cinci ani.

Transportul ferestrelor si usilor achizitionate de dumneavoastra este gratuit.

Montajul se realizeaza cu personal specializat, cu materiale de cea mai buna calitate si cu respectarea specificatiilor tehnice.

Va invitam sa faceti cunostinta cu oferta noastra!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather