Rulouri exterioare

Rulourile reprezinta cea mai buna solutie de avea umbra si racoare in zilele toride de vara si de a va proteja ferestrele in zilele de iarna. Folosirea rulourilor suplineste in cele mai multe cazuri un aparat de aer conditionat, iar în plus se obtine o izolare fonica superioara. Conform studiilor, folosirea unui rulou poate reduce consumul de energie termica cu 10% in perioada iernii. Estetic vorbind, storurile reprezintă o alternativa superioara grilajelor, iar din punct de vedere al intimitatii ele protejeaza de privirile indiscrete, mai ales cand ferestrele sunt orientate catre strada sau spre o locuinta vecina.

rulouri exterioare termopane rehauCasa este locul, in care petrecem cea mai mare parte a vietii. De aceea este indicat sa avem grija sa fie un loc deosebit, unde dorim sa ne simtim liberi, în siguranta, si loc in care sa revenim cu placere dupa zile de munca, stiind ca intotdeauna gasim liniste si armonie.

Rulourile prezinta, pe langa aspectul elegant, rolul de a proteja impotriva patrunderii in incapere a hotilor si pot fi dotate cu accesorii de siguranta care sa nu permita in nici un fel ridicarea lor fortata din afara.

Sistemul suprapus de rulouri exterioare – OPOTERM

Sistemul suprapus de rulouri exterioare OPOTERM este conceput pentru instalare atat la cladirile nou construite cat si la cele aflate in proces de renovare. Datorita gamei cromatice largi, aceste rulouri sunt un element decorativ ideal care poate fi adaptat la orice tip de design al cladirii. Partea din fata a casetei pentru rulou reprezinta baza pentru orice material de finisaj, drept pentru care, desi face parte integranta din fatada cladirii, caseta nu este vizibilă la exterior. O buna configurare a rulourilor, precum si alegerea materialelor  potrivite, va protejeaza de privirile nedorite ale curiosilor. In plus, izolatia din interior a cutiei pentru rulou asigura in acelasi timp si o excelenta termoizolatie care permite atat o reducere consistenta a cheltuielilor cu incalzirea in sezonul rece, precum si racoare la interior in sezonul cald. Utilizarea sistemului individual de plase ofera un plus de protectie impotriva insectelor, fara a obstructiona patrunderea luminii naturale si a aerului.

rulouri exterioare

 

Sistemul aplicat de rulouri exterioare

Sistemele aplicate de rulouri exterioare din aluminiu sunt concepute pentru montare la constructiile deja existente. Datorita gamei cromatice largi, acestea sunt un element  decorativ ideal care poate fi adaptat la orice tip de design al cladirii.
Elementele de aluminiu de inalta calitate sunt mai rezistente la abraziune si intemperii. O  buna configurare a rulourilor, precum si alegerea materialelor potrivite, va protejeaza de
privirile nedorite ale curiosilor. In plus, aceste sisteme de rulouri contribuie la izolarea fonica si termica a cladirii, ceea ce permite atat o reducere consistenta a cheltuielilor cu
incalzirea in sezonul rece, dar si racoare la interior in sezonul cald. Utilizarea sistemului individual de plase ofera un plus de protectie impotriva insectelor, fara a obstructiona patrunderea luminii naturale si a aerului.

rulouri aplicate aluminiu

Actionarea rulourilor se poate face cu snur , cu arc, sau electric cu intrerupator sau cu telecomanda.

rulouri_actionari

 

 

 

 

 

In standard rulourile pot fi albe, maro sau maro inchis, insa optional, se pot executa intr-o gama foarte variata de culori.

Va invitam sa faceti cunostinta cu oferta noastra!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather