Feronerie Maco Multi-Matic

MACO – un renume mondial.
Compania MACO dateaza din 1947 in Austria si  ofera o gama larga de articole de feronerie pentru termopane (balamale, cremoane, mecanisme de inchidere) si accesorii asigurand solutii complete pentru toti clientii nostrii.

Cu feroneria Maco Multi-Matic beneficiati de urmatoarele avantaje la termopane:

feronerie maco termopane

feronerie maco

– sistem micro-ventilatie
– ventilatie in trepte
– mecanism de actionare incorecta cu dublu rol
– placute inchidere antiefractie
– role inchidere tip ciuperca
– tija actionare fereastra inactiva pentru manevrare usoara
– manere culoare titan
– inchideri suplimentare
– maner centrat

 

 

termopane

feronerie maco termopane

Feroneria Maco ofera un excelent grad de stabilitate pentru termopane, asigurat printr-o constructie bine gandita, ce urmareste distributia optima a sarcinii pe toate punctele de fixare.  Fiabilitatea ferestrelor si a usilor este influentata de feronerie.

Elementele de inchidere si deschidere la termopane au fost atent selectionate, deoarece fiabilitatea ferestrelor si usilor este influentata in mare masura de acestea. Fereastrele sunt echipate in standard cu feronerie Maco – Austria.

Termopane

Avantajele Feroneriei MACO

1. Feroneria MACO Multi-matic are o rezistenta la coroziune ridicata (producatorii de ferestre de pe litoralul Marii Negre folosesc feroneria maco deoarece este cea mai rezistenta de pe piata in conditii saline),
2. Balamalele feroneriei MACO Multi-matic sustin 120 KG in comparatie cu celelalte feronerii de pe piata care sustin 80-100 KG
3. Balamaua inferioara a feroneriei MACO Multi-matic este reglabila pe 3 directii ( 3D )
4. Boltul balamalei este antiefractie. Nu poate fi scos decat in conditii speciale. Balamalele au o bucsa din teflon care nu permit ca boltul sa cada in timp. Boltul ramane blocat in primul lagar al balamalei.
5. Rolele de inchidere ale feroneriei sunt tip ciuperca la termopane.
6. Feroneria MACO Multi-matic este echipata cu sistem impotriva actionarii gresite cu rol de asezare a cercevelei pe toc ( reglaj pe verticala ). In conditiile in care fereastra se deregleaza in timp, sistemul impotriva actionarii gresite aduce cerceveaua in pozitia reglata in momentul montajului
7. Rolele de inchidere tip ciuperca a feroneriei MACO Multi-matic se pot regla pe inaltime (autoreglabile )
8 Rolele de inchidere tip ciuperca au o frecare mult mai mica pe contraplaca fata de cei clasici. (actionare mai usoara a feroneriei )
9. Feroneria MACO Multi-matic este echipata standard cu microventilatie in doua trepte
10. Opozantul de pe toc este tip antiefractie
11 . La ferestrele in doua canaturi, canatul inactiv va fi actionat dintr-o singura manevrare cu ajutorul unei parghii centrale. ( nu vor mai fi doua actionari sus si jos )
12. Feroneria MACO Multi-matic este garantata de producator pentru 20.000 de cicluri inchidere-deschidere fata de alte feronerii care este garantata pentru 15.000 de cicluri
13. MACO este unul dintre liderii europeni in productia de feronerie
14. Feroneria MACO Multi-matic este tratata special cu Crom printr-un procedeu numit Silver Lock. Parafinarea feroneriei este o inovatie MACO si realizeaza uniformizarea acoperirii feroneriei. Beneficiind de aceste doua procedeee, feroneria MACO are un coeficient de frecare intre elementele sale mult mai mic ducand la o durata de viata extinsa.
15. Feroneria MACO Mult-imatic este produsa 100% pe teritoriul Austriei, la fabricile din Triben si Salzburg
16. Feroneria MACO Multi-matic poate fi echipata si cu maner fals si blocaj. Acest sistem se monteaza doar pe opozantul de pe toc. Are un avantaj sporit in momentul montarii ferestrei.
17. Odata cu introducerea feroneriei MACO, promovam in standard echiparea ferestrei cu maner si protectii balamale culoare TITAN
18. Feroneria MACO Multi-matic este agrementata la Rosenheim
19. Feroneria MACO Multi-matic ofera o gama variata de solutii pentru realizarea de deschideri oscilobatante pe forme neregulate.

Feronerie Maco 10 ani Garantie

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather