Fabrica termopane

Din 1993, privim spre viitor!

Fondata in 1993 ca un producator de ferestre si usi din PVC ( termopane ), compania noastra este un lider in productia de ferestre si usi, activa atat la nivel national cat si international.
Natura foarte competitiva a industriei a dus la cercetarea continua si investitii continue în noi tehnologii si resurse umane.

Cu fiabilitate exceptionala si inovatie, ne-am stabilit avantaje competitive pe termen lung si astfel am reusit sa obtinem performante in fiecare zi, dovada fiind cresterea ciferi de afaceri.

Pentru clientii nostri, in ultimii 24 de ani, am integrat toate beneficiile si avantajele unei ferestre intr-un produs de inalta calitate, produs care garanteaza confortul si siguranta in casa ta! – termopane rehau

Sistemele noastre de ferestre si usi ( termopane ) se disting nu numai prin precizia cu care au fost facute ci si prin aspectul deosebit, oferind coeficienti optimi de izolare termica si fonica.

O gama larga de sisteme si profile oferite de noi asigura o durata lunga de viata, usurinta de intretinere, si putem spune ca am ajuns la un punct in care putem asigura satisfactia deplina chiar si pentru cei mai pretentiosi clienti. In aceasta industrie dinamica si progresiva, cu exploatarea de know-how am dobandit in aproape 24 de ani de activitate, ne impunem pe piata ca un punct de referinta in productia de ferestre si usi.

termopane rehau

Compania noastra are capital integral romanesc ce a luat fiinta in anul 1993, avand ca obiect de activitate productia de ferestre se usi din PVC si aluminiu.

In cei 24 ani de activitate a dovedit ca poate ajunge la performanta si a inregistrat o crestere continua a ciferi de afaceri. Caracterul puternic competitiv al acestui domeniu a determinat investitii permanente in tehnologii noi si resurse umane. Evolutia ciferi de afaceri si a numarului de angajati indica o societate romaneasca in plina dezvoltare.

Produsele noastre inglobeaza tehnologiile celor mai mari furnizori de pe piata de profil :

–          utilaje cu un inalt grad de performanta si automatizare

–          sisteme de profile create si fabricate dupa standarde europene oferite de REHAU

–          sisteme de actionare a ferestrelor produse de concernele ROTO si G-U

Relatia cu furnizorii se materializeaza printr-o colaborare stransa si printr-o comunicare continua pentru identificarea de noi solutii privind abordarea pietei de profil.

Printr-o activitate continua si sustinuta am reusit sa realizam produse competitive capabile sa concureze pe piata europeana. – termopane

termopane rehau

fabrica termopane rehau

fabrica termopane

Va invitam sa faceti cunostinta cu oferta noastra !

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather